Totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise

Vi har her hos APTM ApS flere års erfaring inden for:

  • ​Hovedentreprise
  • ​Totalentreprise
  • ​Fagentrepriser

Vi har haft mange hovedentrepriser i Odense og omegn på Fyn, men også i Vejle, Fredericia og resten af Trekantsområdet. I tidens løb har vi udført mange store entrepriseprojekter, og vi ser altid frem til at komme i gang med nye udfordrende og spændende arbejdsopgaver.

Benyt os til din totalentreprise

Vælger du os til at stå for din totalentreprise, vil du få en kontaktperson tilknyttet, som vil komme til at stå for kontakten til de forskellige fagfolk som er involveret i dit byggeri. Det er din kontaktperson, der vil stå for, at leveringen og deadlines bliver overholdt af hver enkelt fagmand.

Hos APTM ApS har vi meget erfaring inden for koordinering af store og små byggeprojekter, hvorfor du kan slappe af under hele byggeprojektet og ikke stresse over byggeriet. Sagt på en anden måde; Vi styrer slagets gang professionelt!

Fokus på kvalitet og det gode samarbejde

Vi har flere kompetente tømrere ansatte i vores firma, som alle sætter en store ære i at udføre et flot stykke kvalitetsarbejde.

Vi lægger desuden stor vægt på at kunne give vores kunde en kyndig service og nogle yderst konkurrencedygtige priser. Vi afleverer først vores projekt til dig, når du er tilfreds med det udførte stykke arbejde.

For os er det vigtigste, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og den service, som vi yder, og vi overholder ALTID de aftaler, der bliver indgået.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din totalentreprise

Hvis du står og skal i gang med et byggeprojekt eller et renoveringsprojekt af større karakter så kan du trygt kontakte os og forhøre dig om, hvad vi kan tilbyde dig af assistance til din kommende totalentreprise, så kan vi sammen få dit byggeprojekt til at gå op i en større enhed.

​Hvis du lader os blive din totalentreprenør, styrer vi hele byggeprojektet samtidig med, at vi holder styr på alle de underleverandører, som vil blive tilknyttet din opgave.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din totalentreprise. Kontakt os og hør mere på telefon 50 105 105 eller e-mail info@aptm.dk.

​Indhent tilbud​

​Vi matcher altid prisen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er vi bedst til:​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, nyheder og andet

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende os en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

Adresse

​APTM IVS

Fruerhøjvej 30
​5464 Brenderup Fyn

CVR: 38525360

Kontakt os

☎ Tlf.: 50 105 105

✉ E-mail:​ info@aptm.dk

Vi samarbejder med:

Find os

APTM IVS
Fruerhøjvej 30
5464 Brenderup Fyn