Udskiftning af vinduer og døre – professionel vinduesudskiftning

Har du brug for professionel udskiftning af vinduer? Hos APTM ApS står vi meget gerne for at udskifte dine vinduer og døre til en god pris.

Hvis dine vinduerne eller døre er blevet slidte og trænger til en kærlig hånd, eller har du måske en dør, der binder, kan vi hjælpe dig af med problemet.

Vi udfører alle former for udskiftning af vinduer og døre, uanset om der er tale om helt nye vinduer til en ny bygning, eller om der skal foretages en vinduesudskiftning i en ældre bygning.

Vi kører gerne ud til kunder i blandt andet Odense og på resten af Fyn, ligesom vi også kører ud til Trekantsområdet, herunder blandt andet Vejle og Fredericia.

Vinduesudskiftning giver stor besparelse på varmeregningen

Vælger du at få udskiftet dine gamle vinduer eller døre med nye, vil du med garanti kunne mærke et bedre indeklima i form af en bedre isoleringsværdi, og du vil dermed også opnå store besparelser på din varmeregning.

Vores vinduer og døre er af bedste kvalitet

Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre med produkter af højeste kvalitet, og både vinduer og døre bliver produceret af en af vores gode samarbejdspartnere alt efter, hvilken type vinduer du ønsker.

Vi har i flere år leveret døre og vinduer til mange forskellige kunder, alt lige fra den private til boligforeninger mm. 

Kendetegnet ved vores kunder er, at de ønsker vinduer og døre af allerbedste kvalitet.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen afhænger blandt andet af, hvilken type vinduer og eller døre du ønsker til din bolig.

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt om din opgave. Så tager vi ud forbi og kigger på opgaven og udarbejder på baggrund heraf et uforpligtende tilbud.

Ring til os og hør mere på telefon 50 105 105 eller skriv til vores e-mail info@aptm.dk.

​Indhent tilbud​

​Vi matcher altid prisen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er vi bedst til:​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, nyheder og andet

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende os en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

Adresse

​APTM IVS

Fruerhøjvej 30
​5464 Brenderup Fyn

CVR: 38525360

Kontakt os

☎ Tlf.: 50 105 105

✉ E-mail:​ info@aptm.dk

Vi samarbejder med:

Find os

APTM IVS
Fruerhøjvej 30
5464 Brenderup Fyn